Pats B. Obama patenka į dešimtuką pasaulio politikų, kurie „Twitter“ pagalba seka daugiausiai kitų valstybių atstovų ir pats bendrauja net su 646 tūkst. žmonių. Į šį dešimtuką patenka ir Norvegijos premjerė Erna Solberg bei Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Davidas Cameronas.

O kaip „Twitter“ naudoja Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas? Visų pirma, jis turi dvi skirtingas paskyras – anglų ir rusų kalbomis. Anglišką versiją seka 167 tūkst. vartotojų, o rusišką – 800 tūkst.

Tuo tarpu pats V. Putinas angliškoje versijoje pats seka vos 9 asmenis – Indijos premjerą, Brazilijos prezidentę, jau mirusį Hugo Chavezą, Pietų Afrikos, Argentinos, Kolumbijos, Ekvadoro, Malio ir Panamos prezidentus bei... V. Putino paskyros rusišką versiją. Rusiškoje (teigiama, oficialioje – DELFI) paskyroje V. Putinas seka tik vieną vienintelį asmenį – pats save (anglišką versiją).

Išvada – V. Putinas yra toks geras agentas, kad seka net pats save. Tiesa, likusio pasaulio politikais V. Putinas nesidomi ir seka tik 9 draugus „Twitter“ paskyroje anglų kalba.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!