Vis dėlto DELFI skaitytojas Vaidas, pamatęs šį išpopuliarėjusį skelbimą sakė tik ironiškai šypsojęsis – jis teigė įminęs šios istorijos mįslę.

Internete paplitusiame skelbime pasakojama apie kartu su mergina apsigyvenusį vaikiną. „Labai gera būti ir gyventi drauge“, tačiau vaikinas kas rytą vonioje pradeda pastebėti rudas apnašas. Kelis mėnesius dėl to jaudinęsis vyras padaro netikėtą išvadą – galbūt mergina vonioje tuštinasi – ir ją mylimajai atskleidžia jų konflikto metu.

Mergina paaiškina, kad kas rytą veidą trina kavos tirščiais, tačiau susierzina, kad vaikinas taip ilgai – 5 mėnesius – tylėjęs apie paslaptį, kurį netgi, pasak vaikino, pakenkė jų santykiams. Istoriją karūnuoja tai, kad vaikinas skelbimų portale teigia dėl to norintis parduoti vonią.

Galbūt ši istoriją suviliojo skelbimo autoriaus pasigailėti ir įsigyti vonią ne vieną, jį perskaičiusį, tačiau DELFI skaitytojas Vaidas tarp jų nepateko. Pasirodo, šią istoriją (tiesa, be pasiūlymo pirkti vonią) jis teigė skaitęs prieš kelis mėnesius internetiniame portale Reddit.com.

Pasak Vaido, ten pateikta, prieš penkis mėnesius publikuota istorija yra labai panaši į lietuviškąją, tik pateikta anglų kalba ir be skelbimo parduoti vonią. Taip pat pakeistos kai kurios istorijos detalės, pavyzdžiui, vaikinas apie apnašas vonioje paklausia ne pykčio metu, o būdamas susirūpinęs, priklaupęs ant vieno kelio.

Su šiuo panašumu su DELFI portalu pasidalijęs Vaidas sakė norėjęs atkreipti dėmesį, kad internete dažnai vienų žmonių idėjos yra panaudojamos kitų. Pateikiame Jūsų teismui nuspręsti, ar abi istorijos žemiau gali būti viena kitos kopijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)