Bilietus pirkau pre-sale, jie buvo tiesiog išgraibstyti, kas man leido susidaryti nuomonę, jog mano sektoriuje bus tikri „Muse“ fanai. Juk pre-sale reikėjo žinoti ir kodą, kad galėtum tuos bilietus nusipirkti, o ir jie patys nebuvo iš pigiausių. Tikėjausi užsivedusios minios, deja, klydau.

Per visą koncertą 95% žmonių sėdėjo, kas, mano nuomone, yra tiesiog apgailėtina. Man atsistojus skanduoti dainos žodžių, į mane pradėjo baksnoti kažkuo nepatenkinti aplinkiniai su savo perkreiptais veidais, vis rodydami, kad sėsčiausi čia nemandravojęs. Mielieji, ar kada nors esate buvę roko koncerte? Jei norite sėdėti, eikite į teatrą, čia jums ne cirko pasirodymas, publika sudaro pusę koncerto.

Pradžioje kiek nusigandau pamatęs nemažai jau truputį pagyvenusių žmonių, tikėjausi jaunesnio kontingento, bet pamaniau, jog galbūt tai senesnės kartos fanai - tie tikrieji.

Pasirodo, tikrai buvo tokių, kurie į koncertą atėjo gerai praleisti laiką, ir kartu pasimėgauti kokybišku pasirodymu, tačiau daugelis jų neabejotinai turėjo stovimus bilietus. O likusi auditorija, toks jausmas, kad buvo atėję į nežinia ką, neturėdami ką veikti dar vieną nuobodų penktadienio vakarą. Sveikinu publiką, sėkmingai įrodėte „Muse“, kad mūsų šalis yra užkampis.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Buvai koncerte, bet nesutinki su teksto autoriumi? Parašyk savo nuomonę el.paštu pilieciai@delfi.lt.