Jiems maždaug po 3 mėn. Juodas yra berniukas, o pilka - mergytė. Vardų jie neturi, nors kartais mergytę vadinam Klaudi, nes ji atrodo kaip mažas debesėlis, o berniuką tiesiog Degėsiu. Abu labai mėgsta žaisti, noriai žaidžia su žmogumi. Tiesa, nepažįstamų šiek tiek prisibijo - matyt ir buvo jų nuskriausti.

Pilkutė yra smalsesnė ir šiek tiek drąsesnė - pirmoji išbando, išuosto dar nematytus daiktus. Ji labiau mėgsta šokinėti bei karstytis. Būsima pelių gaudytoja. Taip pat ji yra šiek tvarkingesnė kaip ir visos katytės - dažniau laižo savo kailiuką. Tikriausiai dėlto ji ir yra toks švelnus pūkų kamuolėlis.

Juodžiukas yra truputį už ją stambesnis ir labai mėgsta maistą. Jo kailiukas ne toks švelnus, bet žvilga. Kai įsidrąsina, kartais tampa dar labiau pasiutęs už pilkąją. Dažnai mėgsta pavaidinti drąsuolį urgzdamas ar šnypšdamas ant didesnės katės, bei jei kas nors bando prikišti nors pirštą prie jo maisto.

Mielai pasilikčiau abu mielybes, bet jau turiu katę, o butas nėra per didžiausias, neskirtas trijų katinų auginimui, tačiau vieną kačiuką su mielu noru pasiliksiu. Būtų labai smagu, jei atsirastų žmogus, galintis pasirūpinti kuriuo nors iš šių mažylių.

Miestas: Kaunas

Telefono nr.: 867446521