Tik nuo to karto vis pradėjo aplink tą namelį sukiotis, tarsi neturėtų kur beiti. Jis jau kažkaip (kaip? ) išvargo dvi žiemas, tai ir matyti – jo kailis neblizga, kažkoks nušiuręs, akys pradeda pūliuoti. Atrodo, kad ruoštųsi trečiai žiemai – valgo už du, pavalgęs tupiasi ant kilimėlio prie durų ir tupi. Negi trečią žiemą jam pavyks?

Gaudykle gaudėm kačiukus aplink vedančias kates (jų likimus ir kiekius koreguodavo sadistas kaimynas) sterilizacijai, tai ponas Tobulasis ramiai įlisdavo į gaudyklę, suvalgydavo maistą ir tada atbulomis ramiai mėgindavo atsidaryti gaudyklės dureles ir taip kelis kartus – jam tai nekėlė jokio streso.

Tai katinas ramiems žmonėms, kuriems reikia, kad šalia būtų Katinas ir savo buvimu palaikytų draugiją. Gal tiktų žmonėms, kurie irgi mėgsta pavalgyti? Mėgsta būti glostomas ir santūriai stebėti aplinką.

Tam, kuris priglobtų tobuląjį katiną, įsipareigojame pasirūpinti jo kastravimu, sveikatos būklės apžiūra ir gydymu, jei reiktų. Laikinai priglobusiam duotume maisto ir tęstume nuolatinių namų paiešką.

Su mumis galite susisiekti: tel. 8 686 14547, 8 652 85882 (Vilnius).