Vėlyvą sekmadienio vakarą važiavome gelbėti statybų darbų „vykdytojo“. Panašus į mažą ežiuką, Barnis buvo paguldytas ant šilto sargo užkloto. Išsprogdino akis mus pamatęs, kiek išsigando, bet paimtas ant rankų kaip mat nurimo.

Skubėjome į gydyklą, nes nudegintos atrodė mažylio lūpytės - galbūt prisiglaudė prie karšto duslintuvo ar kitos automobilio dalies. Įrodymų, kad jis buvo įlindęs po automobilių dangčiais, į įvairias „šiltesnes“ nišas ir landas, turėjome - katinukas buvo siaubingai purvinas, o palaikius jį ant rankų, jas plauti reikėjo dešimt kartų. Taip pat reikėjo skubių priemonių nuo blusų. Vargšą, jau nusilpusį parazitai tiesiog rijo.

Šiandien Barnis jau švarus, „nuparazituotas“ ir pasiruošęs keliauti į naujus namučius. Mielas, švelnus, išdykęs, energingas ir draugiškas. Žinoma, dėl savo amžiaus (neturi nė 1,5 mėn.) jam norisi nuolat būti su žmogumi ir miegoti lovoje. Trapus, dar melsvų akių „statybininkas“ nusipelnė būti mylimas ir kažkam pats brangiausias. Jei ieškote gražiausio pasaulyje rainiaus, skubėkite skambinti.

Ačiū Daumantui ir Simonai už pasiūlytą globą. Mūsų kontaktai: VšĮ „Rainiukas“, tel. +370 615 58898, +370 689 73782, info@rainiukas.lt