Fotografuotis ji katuką nešė į foto ateljė. Senutė labai dėl jo išgyvena. Kešai šiuo metu yra 3 mėnesiai. Jis turi ilgesnio plaukučio rainus su baltu kailinukus, tamsaus gintaro spalvos akytes ir gražius katiniškus ūsus. Kačiukas mėgsta žaisti, būti glostomas, lipti žmogui ant kelių.

Keša supranta žodžius „negalima“, „ptička“ (liet. paukštelis), „mucha“ (liet. musė). Moka atsistoti ant dviejų kojyčių (priklausomai nuo nuotaikos, be abejo), kai nori kokio skanėsto ar šiaip ko paragauti.

Kaip ir visi maži augantys pūkuotukai, Keša yra išdykėlis, tačiau tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Jis maitinamas geros kokybės mažiems kačiukams skirtais konservais ir bus dovanojamas su savo „kraitele“.

Keša ieško tikrų namų, tų vienintelių, kurie jį mylės ir juo deramai rūpinsis ir niekada niekada nepaliks. Dėl Kėšiuko skambinkite jo dabartinei šeimininkei p. Vandai tel. nr. 8 684 89179 (Vilnius).

Dalinkitės, platinkite skelbimą, kas galite. Senutė rūpinasi iš anksto, kad atsitikus blogiausiam, katinėlis jau turėtų normalius namus.