Atvyko jis kartu su dar dviem broliukais iš Pilaitės mikrorajono, kur buvo įsikūrę statybų aikštelėje prie restauruojamo namo. Kačiukai buvo tokios baisios būklės (sergantys), kad bijojom, kad gali nepavykti išgelbėti jų gyvybių. Tačiau mus (ir juos) lydėjo sėkmė, broliukai pasveiko! Tiesa, liga turėjo pasekmių jų išvaizdai: jų akytės liko neskaidrios, „su debesėliais“, tačiau nei nuotaikos nei jų vidinės charizmos šie nedideli „trūkumai“ nenustelbia!

Mukas (dar mūsų vadinamas Voveruška) liko vienintelis iš vados, kuris dar neturi namučių, tad skubam Jums pristatyti kačiuką, kuris vienintelis iš viso kambario gali didžiuotis tokia tobulai gražia ir pūsta uodegaite! O kalbant apie Muko būdą, jis kiek baikštokas nepažįstamiems žmonėms, tačiau labai švelnus ir geras.

Kai kiti pridirba „zbitkų“, Mukas būna tas, kuris stebi iš šalies chuliganus, žinoma, kai niekas nemato, jiems džiūgaudamas „padeda“, bet niekada nebūna pirmas, kuris prisigalvoja „negerų užsiėmimų“. Jis tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, yra skiepytas bei kastruotas. Jo akytės taip ir liko apsiblaususios, ne itin gerai matančios, tačiau jam tai netrukdo nei gyventi, nei būti labai gražiam katinėliui!

Mukas svajoja, kad ir jį pagaliau pastebėtų ir padovanotų tai, ko niekada neturėjo- namus! Jei esate būsimas Muko šeimininkas, skambinkite tel. 8 648 30077 (Naminukai, Vilnius)!