Išmestuko bėda suvirpino nemažo būrio žmonių širdis, pateko gyvūnų globa užsiimančios VšĮ „Mažoji Liza“ akiratin. O nugabenus į kliniką paaiškėjo, kad tai – katytė. Iš tiesų graži, nebaikšti, meili, dar nespėjusi labai suvargti. Maža to – katytė sterilizuota. Kažkada kažkas rūpinosi, augino, bet dabar jos niekas nebeieško ir tenka ieškoti naujų namų...Rastinukė gavo Tajos vardą.

Dabar ji gyvena namų globoje, jau skiepyta. Ši „tabby cat“ spalvos (tai yra, tikro lietuviško rainumo) katytė Taja yra visiškai pasirengusi įsikurti ne laikinuose, bet nuolatiniuose namuose. Katytė – drąsi ir meili. Gyventi greta žmogaus ir su žmogumi jai – ne naujiena. Ji glaustosi, meilinasi, murkia, prašosi glostoma ir tą mėgsta, bet nėra niurkomas žaisliukas: žmonės, pratę be saiko tąsyti, kedenti, vartyti kates greit gaus per nagus.

Ne, Taja ne šunelis, kuriam gali valandas kasyti pilvuką, ji rimta katė ir turi savo nuomonę. Ją reikia perprasti, ji turi perprasti jus: kada kam iš jūsų bloga nuotaika, kada kas nori paliūdėti vienas, o kada nori paliūdėti ar pasidžiaugti drauge. Juk draugai turi derintis vieni prie kitų, jei vertina draugystę.

Tikrai atsiras žmogus, stiprus žmogus, kuris mokės „išlukštenti“ šią rainiukę ir galų gale triumfuodamas pasakyti – aha, dabar aš jau žinau, kas tau patinka, kas nepatinka, dabar aš nuspėju, kur tu nori, kad pakasyčiau, dabar tarp mūsų yra tas ryšys, kuris visada užsimezga tarp šeimininko ir mylimo augintinio.

Taigi, Taja nėra ideali, bet...Ji tobula tokia, kokia yra. Paslaptinga, vertinanti savarankiškumą, klasikinio grožio. Ne mažiems vaikams, o brandiems, jau susitupėjusiems žmonėms.

Jei esate pasirengę leistis į nenuspėjamos draugystės su paslaptingąja Taja raibulius, susisiekite tel. nr. 860014377 arba  el. paštu info@mazojiliza.lt