Katės daug nujaučia. Nujaučia ir šie mažuliai, kad geras jų gyvenimas globoje greit baigsis: globėja liūdnėja, kraunami daiktai, vyksta kažkas, ko jie dar nesuprato, bet jau įtaria, kad bus blogai. Ir tikrai bus: globa baigėsi, o Pinokis ir Buratinas dar nerado naujų namų. Palaukit, turbūt jums įdomu, kodėl du katinukai kartu turi tris akytes? Nes Buratinas vaikystėje sirgo, liga buvo užleista ir teko vieną akytę pašalinti. Taigi, Pinokis (unikalaus rusvo rainumo) ir Buratinas (tradiciškesnis pilkas) iš viso turi tris akytes. Bet viską mato ir viską jaučia!

Jie buvo išgelbėti rudenį Užupyje. Tikri „meilūnai“ ir gamtos vaikai! Ir po medžius moka laipioti, ir po žoles strikinėti, ir sodybon nuvežti nepasprukdavo, su kitom katėm draugavo, su žmonėmis draugavo, ir šunelius myli, abu tokie apvalučiai, laimingi ir linksmi. Tik va, namų tikrųjų dar nėra, o laikina globa jau į pabaigą. Labai skubiai ieškome jiems naujų namučių.

Katinėliai tikrai išskirtiniai: aksominio kailiuko, lyg dekoratyviniai triušiukai, labai draugiški, švelnūs, prieraišūs, smalsūs ir pūstais skruostais - kaip žaisliniai.

Buratinas - apvalus rainiukas, drąsus, nuolat murkiantis, ieškantis nuotykių kiaurą parą.

Pinokis kiek kuklesnis, nepuola murkti pirmam sutiktajam, bet paimtas ant rankų tuoj tampa draugu. Taigi, jie nėra laukinukai, jie tiesiog pratę ir į lauką nosį iškišti, jei tam lauke saugu.

Labai prašome pagalbos - namų arba laikinos globos. Idealu, žinoma, abiems į vienus namus, tačiau suprantame, kad šansų nedaug. Svarbu tik, kad tai nebūtų užgaida vienai vasarai, o meilė ir rūpinimasis ilgam. Jie dar nėra koviniai katinai, jiems po 8 mėnesius, jaunikliai (mažiai dar nekastruoti, bet čia ne bėda, „čik čik“ ir bus padaryta!).

Skambinti: 861558898; 868973782, rašyti info@rainiukas.lt

Pinokis ir Buratinas - VšĮ Rainiukas globotiniai. Globojami Vilniuje.