Nuvykus paimti stotelėje išmesto katinėlio, keliant jį į transportavimo dėžę, buvusi šalia gretimo kioskelio, prisistatė ir ji: juoda, smulkutė, apvaliažandė damutė ir kad pradės brautis dėžutėn, kad pradės kažką pasakot, bartis: kaip čia ant suoliuko tupinčiam vietos pas mus yra, o už kioskelio sėdinčios gražuolės jau, matot, niekas nepastebi?

Gėda kažkaip pasidarė, ir ją teko gelbėti, nors pasirodė, kad tas, kuris laukė ant suoliuko, jai simpatijų nekelia ir visą kelionę prariaumojo, kam taip nepagarbiai damą „supakavome“ su nepažįstamu kavalierium.

Dabar Mao – pilnateisė „Naminukų“ kambarėlio „šefuotoja“. Smulkesnė už visus, bet, kaip sakoma, svarbu ne ūgis, o smūgis: pirma peštis nelenda, bet ir skriaudžiama niekada nesileis. Žmogui – meili, nori būti pastebėta, pagirta ir paglostyta, tik, kaip pati pasakytų, „per daug neįsijausk! Paglostei, ačiū, ir eik savo reikalais.“

Mao – jaunutė, maždaug 1-3 m. švelni, tvarkinga katytė, jau sterilizuota, paskiepyta ir visiškai pasiruošusi keliauti pas būsimus šeimininkus! Juodų kaip naktis kačių mylėtojai, kur Jūs? Mao laukia Jūsų! Skambinkite tel. 8 648 30077 („Naminukai“, Vilnius) (jei negalime atsiliepti, bandykite vėliau, arba parašykite žinutę, kad perskambintume).