Per kažkokį stebuklą jis išgyveno. Mylimas ir drąsinamas Vilnius daugiau nei mėnesį gyveno stacionare. Čia buvo daryta krūva įvairiausių tyrimų, jie kartoti vėl ir vėl, taikomas gydymas. Inkstų problemos. Kovojome. Tada virškinimo problemos. Kovojome. Tada vėl inkstai, tada vėl kepenys, kasa, tada vėl kova.

Liūdniausia tai, kad vargšas, mieliausias visame Vilniuje katinas Vilnius žiūri tau į akis ir pasakyti negali, kur skauda ir nuo ko bloga. Silpnas, tada vėl lyg atsigauna, tada vėl kažkokia „bjaurybė“ lenda. Vėmimas, viduriavimas, nevalgymas, alergija bet kuriam gyvybiškai reikalingam pašarui ir vėl viskas nuo pradžių, tik pakaitom...

O įdomiausia, kad kraujo tyrimai niekad nebuvo tragiški, niekad neparodė, kad kažkuris organas nustoja funkcionuoti, ar yra rimtas, nepataisomas kažkurio organo nepakankamumas. „Kiek pakitę parametrai - pataisoma“ - gydytojai kaip susitardami. Pataisoma? Taisome jau trečią mėnesį. Nešame visus tyrimus po kelis kartus, o Vilniui negerai.

Šiuo metu kiek pakilę inkstų parametrai. Visa kita - idealu. Nė vieno parazito, nė vienos virusinės ligos, nieko! Tai kodėl gi Vilnius nepriauga svorio, yra silpnas kaip mažakraujyste sergantis organizmas, kodėl prasidėjo kažkokie traukuliai...Taip, traukuliai buvo prieš tris dienas. Jie pasikartojo. Tada nenormalus šėrimasis, slenka plaukai. Vilnius būna ten, kur pasodini, nušliaužia iki maisto, pavalgo ir miega, miega, miega...

Nebežinome, ką daryti. Keitėme tris klinikas. Reikia keliauti dar pas kitus specialistus, kurie dirbtų konkrečiai su inkstininkais. Noriu pakartoti visus virusinius testus - gal tada neparodė, gal dabar kokia juostelė išlįs? Reikia echoskopijos, gal ten kažką pamatysime (padidėjusius inkstus, jau žinome). Darome viską, kad tik jam geriau būtų - super maistas, vienintelis, nuo kurio jam nebloga, papildai, užsakyti papildomi vaistai, kai reikia - lašelinės. Nebežinau, kur ieškoti ligų.

Ir dar dvi „problemėlės“ - Vilnius, kol traukuliai ir bandome stabilizuoti situaciją, prižiūrimas patikimo žmogaus. Tačiau tai truks dar dešimt dienų (nors ir tas limitas išeikvotas). Kita bėda - ar dėl tokios niūrios būklės, ar dėl įpratimo, katinėlis tiesiog nedaro į dėžutę. Į jokį kraiką, smėlį ar laikraščiu. Tai sukelia problemas visiems globėjams.

Nelaimingas mūsų Vilnius. Kaip gi jam nesiseka. Ir pasiduoti nenorime, ir nebežinome, ko griebtis. Būsime dėkingi už paramą ir siūlomą globą (kai jį atstatysime, žinoma (jei tik tai įmanoma, suprantama)). Ačiū labai.

Reikalinga parama - apie 200 lt. Tai naujam vizitui, testams ir echoskopui. Užsakytiems vaistukams neužteks. Jie kainuoja dar apie 80 Lt. Ačiū visiems rėmusiems ir remiantiems Vilnių. Norime jam padėti, tik jau nebežinome kaip.

Taip pat reikalingas transportas šiomis dienomis visas procedūras atlikti. Tik reikia parinkti paramos, nes užsmaugė skolos, o atsiskaityti turėsime iš karto. Jei kas galėsite pagelbėti transportu, lauksime skambučių ir žinučių.

Skambinti, rašyti: 861558898; 868973782; info@rainiukas.lt

Kur galite pervesti paramą ir kaip paaukoti Vilniui, rasite VšĮ „Rainiukas“ internetinėje svetainėje.