Sanitarinės tarnybos darbuotojai perduodami katinėlį sakė, kad kažkas negerai jo uodegytei, nes kvapas sklido toks stiprus ir dvokus lyg tai būtų pūvantys audiniai.

Tikimės, kad katinėlis nesupyks, bet dėl tokio labai labai blogo kvapo jį pavadinome Smirduku. Veterinarijos gydytojas, pažiūrėjęs katinėlį, nerado uodegytės traumos ar puvimo požymių, pasirodo, taip dvokė katinėlio žarnynas, kuris buvo pilnas kietų kaip akmenys išmatosm dėl to susidarė nepraeinamumas, kuris galėjo suplėšyti net žarnas. Neaišku, ką katinėlis iš bado suvalgė, bet jo dienos šioje žemėje galėjo baigtis jau labai greitai. Smirdukas tikrai labai prastos būklės, jis išsekęs, jo burnytėje nėra dantukų, todėl jis negalėjo kramtyti maisto, jis galėjo tik ryti. Žinoma, gatvėje iš bado jis galėjo praryti bet ką, kad tik nejaustų alkio.

Klinikoje veterinarijos gydytojai išvalė Smirduko žarnyną, jam buvo lašinami skysčiai, leidžiami antibiotikai ir duodami papildai.

Šiuo metu Smirdukas toliau gydomas Filaretų klinikoje, jam reikia lašinti skysčius į kraują, plauti organizmą. Žinoma, dabar Smirdukas visai nebesmirda, o kai visai pasveiks, bus Parfumiukas.

Jeigu galite prisidėti prie Smirduko gydymo, būtumėme be galo dėkingi. Pervesti savo auką galite į mūsų sąskaitą, paskirtyje nurodę: „Smirduko gydymui“. Sąskaitą galite rasti mūsų svetainėje „Beglobis“, rubrikoje „Parama“. Paaukoti galima ir per „PayPal“ sistemą.

Pasiteirauti apie Smirduko sveikatą, galite tel. 8 652 44 093 arba el. paštu info@beglobis.com, taip pat galite patys nuvykti į Filaretų kliniką, esančią Filaretų g.35, Vilniuje, aplankyti katinėlį ir palikti jam vaišių – konservų, nes jis neturi dantukų, be to, valgyti sauso maisto jam dabar dar negalima.