Furmis (kurį pradžioje palaikėme Furmita) į „Naminukų“ globą atkeliavo ne vienas, kartu su sese ir broliu. Gimė jie visi gatvėje, Antakalnio mikrorajone, šalia autoservisų. Buvo išgelbėti jau ūgtelėję, nepaisant to greitai adaptavosi. Furmio gentainiai greit „susižvejojo“ namučius, na, o jis vis dar laukia.

Turbūt kyla klausimas, kas nutiko Furmio akytėms? Iš tiesų ir patys gerai nežinome, jis atkeliavo jau būdamas toks, todėl peršasi kelios versijos: arba buvo sužeistas, kai dar buvo visai mažulytis, arba sirgo, be gydymo liga komplikavosi ir nors pasveiko, akytės liko pažeistos. Tiksliau, vienos akytės Furmis neturi, o kita – susitraukusi, mažulytė, bet pagal tai, kaip elgiasi ir reaguoja, panašu, kad kažkiek matanti.

Beprotiškai liūdina, kad toks vizualinis niuansas trukdo nuostabiam katinėliui turėti namus, nes mes (tie, kurie matome jį kasdien) pastebime, koks gražutis ir mielas jis iš tikrųjų yra. Šiek tiek bailiukas, nepatiklus, bet ko norėti, kai gauna tiek mažai individualaus dėmesio? Neabejojame, kad namuose jis socializuotųsi daug greičiau nei savo liūdnas dieneles stumdamas narve...

Šiuo metu Furmiui maždaug 5 mėnesiai. Ir... Jis laukia Jūsų! Jei galite padovanoti šiam pūkuotukui namus, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius)!