Žmogus senas, nebesusigaudo realybėje, tik yra ramus kaip belgas, kad po mirties visus prisiveistus laukinius ir nelaukinius jo bute esančius katinus paimsime mes. Krūva perimta, krūva sterilizuota, dar krūva liko, kažkiek mirė. Visi blusuoti, ligoti, kiek įmanoma, bandome bent juos pagydyti, nuparazitinti.

Labai sunku susitarti su žmogumi, kuris prašo ateiti ir nuskandinti kibire kačiukus, nes pati neturi tam sveikatos. Apie sąlygas, kuriose gyvena pati kaupėja ir jos dešimt kačių net nekalbu – tai tikrų tikriausias pragaras! Apie ją jau ne kartą rašėme.

Šiandien Ksenos vaikai jau padovanoti, pati katytė sterilizuota ir pasiruošusi keliauti į naujus namus. Deja, nei namai matyti, nei globa. O stacionaras, kuriame ji jau kelis mėnesius, mus varo. (ir ačiū Dievui, nes suma už šeimą, mastito gydymą, sterilizaciją, nuparazitinimus ir t.t. sieks milijoną!).

Tik visa nelaimė ta, kad neturime, kur padėti Ksenutės. Taip pat labai prašome bent trupučiu prisidėti prie didžiulės skolos mažinimo. Kol kas dar nežinome tikslios sumos, bet ji tikrai sieks 1000 Lt ir daugiau... Skubiai reikalinga laikina globa, o dar geriau - tikri namai!

Katytė Vilniuje, esant būtinybei, ieškome transporto ir į kitus miestus. Daugiau informacijos telefonu. Miela, švelni, rami katytė, jai maždaug 2-3 metai. Dabar jau išpuoselėta, graži, sustambėjusi. Nesinori jos įgrūsti į smarvę, parazitų, purvo ir ligų irštvą. Jau teko vieną jos brolį pagydyti, kastruoti, palaikyti stacionare ir grąžinti į tą košmarą, nes paprasčiausiai nebuvo kito varianto – globa neatsirado.

Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898 arba info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).