Kačių šeimininkė atsigulė į ligoninę ir 36 katės virto beglobėmis. Kliopa – viena draugiškiausių ir jaukiausių katyčių, kokią tik yra tekę sutikti. Ji be galo grakšti, liekna, ilgakojė, labai „mergaitiška“ ir glaustosi, sukasi kaip prisukta balerina. Ši rainiukė jauna (1-3 metų) yra sterilizuota, nuparazitinta ir gavusi nors lašelį žmogaus dėmesio, negali juo atsidžiaugti. O jei iš arti pamato žmogaus ranką, kuri neketina jos glostyti, tuomet į tą ranką pasiglosto pati!

Čiarlis – kiek kuklesnis nei jo narvo „kambariokė“ ir nors taip pat mėgsta paglostymus ir žmogaus draugiją, tačiau kaip tikras vyras nelinkęs perdėtai reikšti emocijų, juolab kai šalia tokia viską užgožianti Kliopa, kuri būtinai pirma iškiš savo smailią nosytę. O Čiarlis – ramus, geraširdis, kastruotas, maždaug 2-4 m. amžiaus, gerai sutariantis su kitomis katėmis.

Kliopa su Čiarliu ieško namų, tokių, kokių dar niekada neturėjo, kur jausis svarbūs ir ypatingi, kur bus ne gausios kačių komunos, o tikros šeimos nariai. Žinoma, būtų šaunu, jei šie puikiai sutariantys likimo draugai iškeliautų į vienus namus, tačiau jie bus beprotiškai laimingi turėdami ir atskirus šeimininkus, svarbiausia, kad būtų mylimi ir sotūs!

Galėdami padovanoti Kliopai arba Čiarliui namus (arba abiems kartu), skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, pabandykite skambinti vėliau, arba parašykite žinutę, kad perskambintume).