Tokie veterinarų reikalavimai įsigaliojo nuo birželio 2 d. Jeigu iki nurodyto laiko darbai nebus padaryti, mūsų veikla bus sustabdyta. Kai prieš metus pradėjome dirbti, įsikūrėme apleistoje, žole užžėlusioje teritorijoje. Pradėjome nuo nulio.

Gyvūnėlius išlaikome tik iš žmonių paramos. Lėšų voljerų betonavimui neturime. Ir taip viską lipdome iš to, ką gauname, ką žmonės dovanoja, kad tik būtų kur patalpinti vargšelius. Tikime, kad bendrai visi surėmę pečius galėsime įvykdyti reikalavimus ir toliau dirbti.

Dabar svarbiausias rūpestis – gauti žvyro, cemento, plytų, šaligatvio plytelių, trinkelių. Visa tai reikalinga, kad voljerus padarytume tinkamus naudojimui. Taip pat galbūt turite po statybų likusių atliekų, medienos, tvorų ar pan., viskas tinka, ką tik galėtume pritaikyti voljerų, būdų įrengimui.

Artėjant žiemai taip pat labai reikalingi įvairūs paklotėliai ir pan., kad mūsų mažieji nesušaltų. Jei tik galite prisidėti, paremti daiktais ar finansiškai, mes ir mūsų mažieji globotiniai būsime labai dėkingi! Juk gyvūnų likimas – mūsų visų rūpestis. Tikimės Jūsų supratimo ir palaikymo. Iš anksto dėkojame.

VšĮ „Būk mano draugas“ kontaktai: tel.nr. +370 614 36617, bukmanodraugas@inbox.lt, Klaipėdos r., Sendvario sen., Glaudėnų km. Kaukėnų g. 9, Klaipėda.