Toks, kuris žiūri ir lyg akim sako: „Vaikučiai, gyvenkime draugiškai..“. Raimutis buvo išgelbėtas iš gatvės: nežinia, ar išmestas, ar jau gimęs ten, bet jame laukinio kraujo nė su žiburiu nerasi. Jis - žmonių katinas, žmonių draugas... Jo globėja teigia, kad jam maždaug 3 metai, kastruotas, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, ir, rodos, viskas galėtų būti gerai, bet... Vis dėlto yra bėda. Ir bėda yra ne pats atlapaširdis Raimutis, o tame pačiame bute gyvenantys katinai.

O jeigu dar tiksliau, tai vienas iš to buto katinų, vardu Hitleris. Jam nuo pat pradžių nepatiko globėjos išgelbėtas naujokas: mat per daug geras, per daug greit užkariauja žmonių širdis ir per daug nuolankus. Tuos, kurie turi itin stiprų ryšį su žmogumi, Hitleris laiko nevykėliais ir silpnavaliais, tad būdamas namų vadas, kaip mat sušaukė buto katinų susirinkimą ir sudarė prieš Raimutį koaliciją (visiems buvo įsakyta jį skriausti!).

Todėl Raimutis, net ir norėdamas susitaikyti, kaskart rizikuoja gauti į nosį. Todėl buvo įkurdintas atskirame kambaryje, šalia kurio nuolat tyko Hitleris su savo pakalikais ir taikosi įsmukti.

Raimutis ieško namų, kuriuose galėtų būti saugus ir mylimas! Jis greit prisitaikantis ir draugiškas, o jo globėjai vis sunkiau suvaldyti besikėsinančius į jį. Todėl prašome pastebėti šį nuostabų, stambų rainių rainį... Jo nuotraukos puikiai atspindi jo būdą.

Jei galite suteikti Raimučiui namus, skambinkite jo globėjai Jurinai tel.nr. 8 675 31504 arba Zitai tel.nr. 8 607 77686 (Vilnius)!