Po savaitės gydymo klinikoje jiems atsirado vietelė „Naminukų“ namuose. Ką radome atvykę jų pasiimti, sunku nusakyti žodžiais... Tobuli, pasveikę, trys didžiaakiai mažyliai, kurių kailis išmargintas reto bengališko rainumo ruoželiais! Sveikučiai, padūkę, gražūs ir fantastiško grožio!

Du bernužėliai jau rado namus, o nuostabioji bengališkų raštų išmarginta Baika vis dar žiūri išsprogdinusi akytes ir klausia: „o kur mano namai?“.

Tiesa, jau manėme, kad šiai mažylei pasisekė, ji buvo radusi šeimininkus, bet, deja, tik trims dienoms... Žmonės grąžino Baiką jos taip ir nesupratę, mažylės žaidimai jiems pasirodė keisti ir netinkami.

O Baika gūžčioja mažais petukais nesuprasdama, kas buvo ne taip. Na, taip, ji lakstydama dar ir dainuoja, šneka, šnypšteli, taip pat kaip tikras seklys mėgsta pult iš pasalų ir lipti koja į viršų, bet juk tai mažo išdykusio kačiuko žaidimai! Baikai - vos 2 mėn. ir, nesupykit, bet humoro jausmą ji turi, todėl ir vardas Baika!

Mažylė tvarkinga, jauki, žaisminga ir linksma. Norėdami ir galėdami suteikti Baikai namus, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius).

P.S.: tvirtai apsisprendusiems šeimininkams ieškome transporto ir į kitus miestus