Šį gražia tradicija tampantį bėgimo maratoną gegužės 21 d., 13 val. organizuoja nekilnojamo turto vystymo bendrovė „Hanner“.

Antrus metus iš eilės organizuojamo maratono dalyviams teks įveikti 1010 laiptelių ir užbėgti į 116 metrų aukštyje, 31 dangoraižio aukšte esančią terasą. Pernai organizuotame bėgime dalyvavo 211 bėgikų iš visos Lietuvos, 24 iš jų buvo moterys. Tikimasi, jog ir šiais metais renginys sulauks didelio susidomėjimo.

Norą dalyvauti šių metų maratone jau yra išreiškę verslo, pramogų pasaulio atstovai, LR Seimo nariai Algirdas Sysas ir Algis Čaplikas, greito reagavimo būrio „Aras“ kariai bei trys jaunavedžių poros. Beje, jaunavedžiams organizatoriai iškėlė ypatingą sąlygą – išbandymą jiems teks įveikti susikibus rankomis. Nugalėjusios poros laukia išbandymo verta dovana – vestuviniai žiedai.

Galimybę dalyvauti rengiamose varžybose šiuo metu svarsto ir LNK televizijos realybės šou „Baras“ dalyviai. Beje, tarp LNK „Baro“ ir bėgimo į dangoraižį maratono yra šis tas bendro – bėgimo varžybos taip pat bus tiesiogiai transliuojamos Konstitucijos prospekte įrengtuose ACM ekranuose bei Europos aikštėje specialiai sumontuotuose ekranuose. Registruotis ir dalyvauti ekstremaliose varžybose kviečiami visi norintys ne jaunesni nei 18 metų asmenys. Registruotis galima telefonu 8-5-2487272 arba interneto svetainėje www.hanner.lt. Norintys dalyvauti bėgime renginio dieną, gegužės 21-ąją, turės pateikti organizatoriams asmens dokumentą su nuotrauka ir gydytojo pažymėjimą apie savo sveikatos būklę.

Dalyviai startuos burtais nustatyta eilės tvarka. Kiekvienas dalyvis gaus specialius maratono marškinėlius su atitinkamu starto numeriu. Norintiems pralenkti praeitų metų nugalėtojus teks gerokai pasistengti. Pernai greičiausiai finišą pasiekęs 37-erių Svajūnas Ambrasas užduotį įveikė per 3 minutes. Moterų tarpe greičiausia buvo profesionali sportininkė Laura Sadauskaitė, nuo laimėtojo atsilikusi viena minute.

Renginio organizatoriai šiais metais žada būti dosnūs. Pagrindinio prizo laimėtojui atiteks kelionė dviems į Turkiją, rungtį greičiausiai įveikusi moteris bus apdovanota vertingu čekiu apsipirkti apatinio trikotažo parduotuvėje. Nugalėtojų laukia ir mėgavimasis VIP pirčių komplekse, įvairios dovanos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją