"Pirmuose setuose dariau per daug paprastų klaidų. Varžovė po kiekvieno taško "tempdavo" laiką - specialiai ilgai neservuodavo, lėtai eidavo pasiimti kamuoliuko. Tai šiek tiek išmušė iš vėžių. Tačiau pavyko susikaupti ir pradėjau žaisti savo žaidimą - "aštrų", greitą. Įpusėjus susitikimui ėmiau vis labiau pasitikėti savo jėgomis ir tai lėmė pergalę", - po pusfinalio DELFI sakė R. Paškauskienė.

90-toji pasaulio raketė R. Paškauskienė finale sekmadienį 17 val. Lietuvos laiku susitiks su Austrijos atstove Jia Liu (21 vieta pasaulio reitinge).

J. Liu pusfinalyje 4:2 (8:11, 11:6, 11:8, 11:4, 7:11, 11:6) įveikė Krisztiną Toth iš Vengrijos (40-oji pasaulio raketė).

"Laukia labai sunkus susitikimas. Tai kairiarankė, greita žaidėja, kuri jau yra laimėjusi Europos čempionatą. Reikės žaisti ramiai ir kovoti už kiekvieną tašką", - sakė trenerės Romualdos Garkauskienės auklėtinė R. Paškauskienė

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją