Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, asmeninėse varžybose iš lietuvių moterų geriausiai pasirodė Vilma Armalienė (pralaimėjusi nugalėtojai Maud Jansson iš Švedijos), Irena Čiplienė ir Jurgita Šakienė. Jos pasidalijo 5-8 vietas. Antrą vietą užėmė pernai šį čempionatą laimėjusi latvė Zeltitė Putnina.

Sekmadienį vykusiose porinėse varžybose į finalą pergalingai iškopė lietuviai Tomas Šakys ir Gintaras Nagevičius bei švedai Oskaras Lukasiakas ir Peteris Lindelis. Pralaimėdami 0:3 T. Šakys su G. Nagevičium priešininkus prisivijo 2:4, išlygino rezultatą 4:4, bet lemiamamu metu pritrūko sėkmės.

Į ketvertuką papuolė tarp favoritų varžybų pradžioje nebuvę Erikas Mačiūnas ir Mindaugas Skarbalius. Iš lietuvių sekmadienį geriausiai pasirodė Vilma Armalienė, žaidusi poroje su latve Ieva Brikmane-Buklovska. Jos papuolė į ketvertuką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją