Visus devynis aukso medalius savo kolekcijoje turi nuo „Lituanicos“ įkūrimo (1988 metų) rungtyniaujantis Artūras Eimutis.

Be veterano, nugalėtojų komandai taip pat atstovavo Audrius Beliauskas, Sergejus Benkečas, Mantas Černauskas, Marijus Dargis, Aivaras Jacyna, Vytautas Kirlys, Donatas Maciulevičius, Tadas Maciulevičius, Simonas Navickas, Gediminas Sabalius, Marius Tatarūnas bei du legionieriai – amerikietis Williamas Gordonas ir japonas Yagi Torazo.

Čempionų vyriausiasis treneris Sigitas Kamandulis pabrėžė, kad ypač sunki buvo sezono pradžia: „Pirmenybių išvakarėse komandą paliko keli žaidėjai, vėliau mūsų gretas išretino traumos. Sukdavome galvas, kaip tinkamai pasirengti ir sužaisti bent artimiausias rungtynes, o apie superfinalą ar medalius jokių minčių nebuvo“.

„Pagal naują varžybų sistemą savaitgaliais per dvi dienas tekdavo sužaisti po trejas rungtynes, o kovoti dėl pergalės, nepaisant nuovargio, reikėjo visuose mačuose, nes kiekvienas taškas buvo ypač brangus“, - pridūrė žaidėjas A. Jacyna.

Interlygos (joje varžosi pajėgiausi Lietuvos ir Baltarusijos beisbolo klubai) pusfinalyje „Lituanica“ 10:0 sutriuškino Bresto „Zubry“, o finale 7:4 – vėlgi „Vilnių-Logipoliją“.

Lietuvos taurės turnyro pusfinalyje kauniečiai 8:2 parklupdė Utenos „Vėtrą“, o lemiamame mače 6:4 – Vilniaus „Juodojo vikingo“ beisbolininkus.

2008-aisiais „Lituanica“ dalyvaus Europos taurės varžybose.