Prancūzas, praėjusiais metais tik superfinale nusileidęs Heikki Kovalainenui, šiemet lemiamoje kovoje nugalėjo kėbulinių automobilių čempionato (DTM) lenktynininką Tomą Kristenseną. Prieš du metus S.Loebas taip pat buvo tapęs „Race of Champions“ nugalėtoju, tačiau tąkart renginys vyko Kanarų salose.

S.Loebas T.Kristenseną nugalėjo rezultatu 2:0. Pirmąkart lenktynininkai susirungė asfalto trasoje, važiuodami „Renault Megane“ automobiliais. Iš pradžių pranašumą turėjęs DTM sportininkas paskutiniajame posūkyje padarė klaidą ir taip pergalę šiame važiavime padovanojo S.Loebui. Po to pora susikovė puikiai WRC čempionui pažįstamais „Citroen Xsara WRC“. T.Kristensenas ir vėl suklydo, užlėkęs ant vieno iš barjerų, o renginio nugalėtoju tapo S.Loebas.

Pakeliui i finalą ralio kategorijos finale S.Loebas įveikė Marcusą Gronholmą, o T.Kristensenas žiedinių lenktynių kategorijos finale – praėjusių metų čempionų čempioną H.Kovalaineną.

„Formulės-1“ lenktynininkai iš kovos pasitraukė anksti. Christianas Albersas pralaimėjo Jeffui Gordonui jau preliminariame etape, kaip ir Davidas Coulthardas – T.Kristensenui. Felipe Massa sugebėjo prasibrauti iki žiedinių lenktynių kategorijos pusfinalių, įveikęs Jeaną Alesi, tačiau vėliau nusileido H.Kovalainenui.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.