WNBA pirmenybėse Nykesha Sales žaidžia jau 9-ąjį sezoną. Visus šiuos metus ji rungtyniavo vienoje komandoje – Konektikuto „Sun“ (iki 2003 m. komanda vadinosi „Miracle“ ir žaidė Orlande).

Nykesha yra laikoma viena geriausių lygos puolėjų. Tai patvirtina ir faktas, kad žaidėja kiekvieną sezoną yra kviečiama į "Visų žvaigždžių" rungtynes.

Ji yra antroji žaidėja WNBA istorijoje po Sheryl Swoopes, kuri yra pelniusi 3000 taškus, atlikusi 500 rezultatyvių perdavimų bei perėmusi 400 kamuolių. Kartu su komandos draugėmis iš „Sun“ Nykesha Sales yra 2 kartus laimėjusi WNBA rytų konferencijos čempionės titulą, tačiau tapti WNBA čempione jai dar nepavyko.

Nors Nykesha Sales vis dar laukia WNBA čempionės titulo, Europoje ji jau yra pasiekusi svarbių pergalių. 2005-2006 m. moterų Eurolygos sezone amerikietė atstovavo Brno „Gambrinus SIKA“ komandai, kuriai padėjo pasiekti turnyro viršūnę.

Būtent Nykesha paskutinėmis finalo rungtynių minutėmis įtvirtino Čekijos komandos pergalę bei buvo pripažinta naudingiausia moterų Eurolygos Finalo ketverto žaidėja.

Šį sezoną krepšininkė jau sužaidė 13 WNBA rungtynių ir vidutiniškai per 32 minutes pelnydavo 14,8 taško, atkovodavo 4,5 ir perimdavo 1,3 kamuolio bei atlikdavo 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašų apie naująją TEO krepšininkę: Apie krepšininkę, apie maistą ir apie jos žaidimą.