Klausimą dėl „Ukmergės miesto stadiono futbolo aikščių, sporto salės ir pagalbinių patalpų panaudos“ rajono taryba planuoja svarstyti trečiadienį per išvažiuojamąjį posėdį Taujėnų dvare, Ukmergės rajone.

A.Čečeto teigimu, priėmus tokį sprendimą stadionas pereis į vieno juridinio asmens rankas, kuris bus vienvaldžiu šeimininku ir turto naudotoju bei savo nuožiūra galės leisti kitiems naudotis stadiono paslaugomis arba ne.

„Manome, kad čia ir slypi didžiausias susidomėjimas šiuo objektu, nes Ukmergės stadiono rekonstrukcijai pagal perspektyvinį Vilniaus regiono plėtros planą numatytas finansavimas jau šiais metais ne mažiau 500 tūkst. litų, o 2008 - 2013 metais - ne mažiau, kaip po 2 mln. litų kiekvienais metais“, - pastebi liberalas.

Jis įsitikinęs, kad Ukmergėje atsirastų daugiau organizacijų, norinčių gauti teisę neatlygintinai naudotis stadionu.

Ukmergės rajono meras valstietis liaudininkas (LVLS) Algirdas Kopūstas DELFI patikino, kad rajono taryba neketina kam nors „perduoti“ miesto stadiono. „Tas jaunuolis kažką viena ausim nugirdo, nežino, kaip bus iš tikrųjų. Mes tik norime suteikti galimybę stadionu naudotis sporto mokyklos mokiniams“, - aiškino A. Kopūstas.

A. Čečetas šiuo metu bylinėjasi su Ukmergės meru A. Kopūstu, atstovaujančiu tarybą, civilinėje byloje, kurioje ginčijamas tarybos sprendimas be konkurso į rajono tarybai pavaldaus Ukmergės stadiono direktoriaus postą paskirti tuometinį tarybos narį Rimantą Lenartavičių. LRLS Ukmergės skyriaus lyderis įsitikinęs, kad jis taip pat turėjo teisę kandidatuoti į šią darbo vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją