Kaip praneša bankas, didžiausią paskolos dalį – 107 mln. litų – suteiks SEB bankas, likusią 48 mln. litų sumą kredituos „UniCredit Bank“ Lietuvos skyrius.

„SEB banko partnerystė su „MG Baltic“ grupe tęsiasi jau trylika metų. Finansuodami įvairius projektus, visuomet atsižvelgiame, ar jie yra novatoriški ir perspektyvūs, o „Verslo trikampis“ būtent ir yra toks projektas. Manome, kad biurų pastatų komplekso Neries krantinėje vizija pasiteisino ir verta ją plėsti toliau“, – sakė Raimondas Kvedaras, SEB banko prezidento pirmasis pavaduotojas ir Verslo bankininkystės tarnybos direktorius.

„Kitą paskolos dalį panaudosime „žaliojo“ projekto Antakalnyje plėtrai. Remdamiesi ekologiškos architektūros ir darnios plėtros principais buvusios Lietuvos kino studijos vietoje plėtosime naują daugiafunkcį kompleksą“, – planus atskleidė Rolandas Vingilis, UAB „MG Valda“ valdybos pirmininkas.

Artimiausiu metu bus pradėta 25 tūkst. kvadratinių metrų bendro ploto biuro ir komercinės paskirties pastatų statyba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją