Rekonstrukcijos darbai prasidėjo šią savaitę, jų metu bus atnaujinta beveik pusė - apie 10 tūkst. kv. metrų pastato ploto, pranešė bendrovės.

„Molas“ yra vienas pirmųjų investicinio pobūdžio prekybos centrų Kaune. Šiame 21 tūkst. kv. metrų užimančiame prekybos centre per dieną vidutiniškai apsilanko maždaug po 10 tūkst. žmonių.

Prekybos centro „Molas“ direktoriaus Dariaus Urbono teigimu, prekybos centras daugiausiai skirtas gretimų rajonų gyventojams, todėl atnaujinus jį bus stengiamasi suburti ne daugybę tos pačios rūšies prekių parduotuvių ir paslaugų teikėjų, o kelis populiariausius įvairių prekių ir paslaugų operatorius.

Atnaujintame „Mole“, padaugės smulkesnių prekybos erdvių, kuriose veiks Lietuvos rinkoje nauji ir jau žinomi tarptautiniai bei lietuviški prekybos tinklai, atsiras ir daugiau naujų patrauklių restoranų zonų. Rekonstrukcijos projekto autorius – Kaune gerai žinomas architektas Virginijus Juozaitis.

Šiuo metu „Constructus“ įgyvendina prekybos centro „Gedimino 9“ statybų projektą Vilniaus centre, bendrovė rekonstravo keletą „Rimi“ ir „SuperNetto” parduotuvių.

BPT investiciniai fondai yra didžiausias investuotojas į komercinės paskirties nekilnojamąjį turtą Baltijos šalyse. Šiuo metu fondai yra investavę į 17 nekilnojamojo turto objektų.

Šaltinis
Šias biržos ir makroekonomikos apžvalgas rengia finansų maklerio įmonė “Snoras-Jūsų tarpininkas” (tel. 8-37 322995).
“Snoras – Jūsų tarpininkas”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją