„Tokio prekybos centro atsiradimas čia tiesiog būtinas ir byloja apie regiono ekonominės galios augimą“, - teigė „Eikos“ komercinių patalpų skyriaus vadovas Martynas Žibūda.

Utenos apskrityje veikia vienos sėkmingiausių gamybos įmonių Lietuvoje, gyventojų pajamos vienam šeimos ūkiui yra tarp didžiausių šalyje.

„Ėjimas apsipirkti“ visame pasaulyje suprantamas kaip laisvalaikio rūšis, neatsiejama nuo gyvenimo kokybės. Su naujuoju prekybos centru mes sukuriame šią galimybę Utenoje. Esu tikras, jog naujo mados ir grožio prekių prekybos centro atsiradimas pritrauks ir daugiau investicijų“, - tvirtino M. Žibūda.

Į prekybos centrą, kurio bendras plotas - 4500 kv. m, bendrovė ketina investuoti beveik 13 mln. litų.

Jame įsikurs daugiau kaip dvidešimt drabužių, avalynės, kosmetikos ir aksesuarų parduotuvių, veiks restoranas. Po moderniu dviejų aukštų pastatu bus įrengta 100 vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

Prekybos centro statybas Aušros gatvėje planuojama baigti šį rudenį.

Lietuviško kapitalo bendrovė „Eika“, įkurta 1992 metais, šiuo metu valdo projektų už daugiau kaip 500 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją