Stabilizaciniame rezerve yra 7,5 milijardo kronų (1,65 milijardo litų), kasoje – 5,5 milijardo kronų (1,21 milijardo litų), sakė ministras pirmininkas vyriausybės spaudos konferencijoje.

Kasos rezerve, skirtame nedarbui – du milijardai kronų (441 milijonas litų), ligonių kasoje – 4,16 milijardų kronų (918 milijonų litų) rezervo ir nepaskirstyto pelno.

Dar maždaug du milijardai kronų (441 milijonas litų) yra vietinių savivaldybių rezervuose, teigia A. Ansipas, išreiškęs dėkingumą toms savivaldybėms, kurios buvo išmintingos ir be reikalo neišlaidavo.

Susumavus gaunasi, kad Estijos vyriausybės sektoriaus rezervuose šiuo metu yra daugiau nei 20 milijardų kronų (4,4 milijardo litų). Ir taip yra tuo metu, kai daugelis valstybių bando gauti paskolas su didelėmis palūkanomis, pridūrė Estijos ministras pirmininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją