Simbolinėje statybų pradžios šventėje dalyvavo ir kapsulės tekstą pasirašė Ūkio ministras Vytas Navickas, Ukmergės meras Algirdas Kopūstas, „Narbutas ir Ko“ vadovai. Kalbėjusieji pabrėžė būsimos gamyklos svarbą ne tik Ukmergės regionui, bet ir visos šalies ekonomikai.

Iš viso į gamyklos pastatus, pažangius įrengimus ir modernias technologijas, kurios bus įdiegtos gamykloje, čia įsikursiantį sveikatingumo kompleksą ir infrastruktūrą ketinama investuoti apie 75 milijonų litų. Gamyklos statybą ketinama užbaigti 2008-ųjų vasarą. Veiklos pradžioje naujojoje gamykloje dirbs per 200 žmonių, o iki 2011–ųjų šis skaičius išaugs dvigubai. Gamyklai pradėjus veiklą, gamybiniai „Narbutas ir Ko“ pajėgumai turėtų išaugti keturis kartus.

Naujojoje gamykloje bus įrengtos korpusinių baldų gamybos linijos, kėdžių gamybos cechas, automatinė metalo dažymo ir pjovimo linija, programuojamos padidinto našumo lenkimo staklės metalo ceche.

Konsoliduotas „Narbutas ir Ko“ šių metų pirmojo pusmečio pardavimas, palyginti su tuo pačiu praėjusių metu laikotarpiu, išaugo 13 procentų ir siekė 40, 1 milijoną litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)