Didžiausią plotą prekybos centre užima maisto prekių parduotuvė „Maxima“, drabužių parduotuvės „Seppälä“, „Apranga“, sporto prekių parduotuvė „Sport line“, avalynės parduotuvė „Žygio batai“ ir buitinės technikos parduotuvė „Topo centras“.

Prekybos centre taip pat bus pirmoji Lietuvoje parduotuvė „New Yorker“, atstovaujanti žinomiems jaunimo drabužių prekės ženklams Fishbone“, „Fishbone sister“, „Amisu“, „Smog“ ir „Censored“.

BIG centre taip pat veiks 3 restoranai bei boulingo klubas.

Visas prekybos kompleksas užima metrų 2,5 hektaro plotą, jame įkurta 600 vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

Tai antrasis BIG prekybos centras Lietuvoje. 2004 metais BIG investavo į 21 tūkst. kv. metrų ploto prekybos ir pramogų centrą Klaipėdoje, kuris pernai vasarą už 100 mln. litų buvo parduotas "Baltic Property Trust".

Šių metų gegužę „Baltijos investicijų grupė“ paskelbė prie BIG prekybos centro uostamiestyje už 12,6 mln. litų įsigijusi naują 4,3 hektarų žemės sklypą ir jame kitais metais pradėsianti 120 mln. litų vertės projektą.

Tuomet teigta, kad prie esamo BIG centro Klaipėdoje bus prijungtas 15-20 tūkst. kv. metrų pastatas, o visas kompleksas taps multifunkciniu. Likusiame laisvame žemės sklype turėtų atsirasti vienas arba du 25 aukštų komercinės ir gyvenamosios paskirties pastatai.

Šaltinis
Šias biržos ir makroekonomikos apžvalgas rengia finansų maklerio įmonė “Snoras-Jūsų tarpininkas” (tel. 8-37 322995).
“Snoras – Jūsų tarpininkas”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją