Šiauliuose juokaujama, esą leidėjas ir "Gubernijos" akcininkas V.Tomkus įsižeidė ne tik todėl, kad naujo alaus etiketėje yra vyras, esą panašus į jį, bet ir todėl, kad buvo pasinaudota jo dienraščio vardu, ketvirtadienį rašo dienraštis "L.T."

"Gubernijos" komunikacijų direktorė Violeta Dunauskienė neigė, kad alaus etiketėje pavaizduotas "Respublikos" leidėjas V.Tomkus: "Lietuvoje yra "Prezidento" ir "Parlamento" gėrimai, o mes pagaminome "Respublikos alų". Šis pavadinimas kuria asociacijas su demokratine visuomene bei laisvu tautos balsu - ir nieko daugiau".

V.Dunauskienė visiškai nesutinka su visuomenei brukama nuomone, esą darykla skendi skolose ir ritasi į bedugnę.

"Nėra jokios priežasties kalbėti apie įmonės bankrotą. Situacija visiškai stabili - įmonė yra aktyvi rinkos dalyvė, nuosekliai atsiskaito su kreditoriais ir kuria naujus produktus", - sakė V.Dunauskienė.

Per pirmąjį šių metų pusmetį "Gubernija" patyrė 1,878 mln. litų nuostolį - 7,5 proc. mažiau nei pernai sausio-birželio mėnesiais, kai įmonės nuostoliai siekė 2,03 mln. litų.

Bendrovės apyvarta pirmąjį šių metų pusmetį buvo 25,484 mln. litų, arba 0,4 proc. mažesnė nei per atitinkamą 2005-ųjų laikotarpį (25,583 mln. litų).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją