Lietuvos rinkoje auga investicijos į industrinės logistikos parkus. Šiuo metu ypatingai išaugo paklausa komercinės paskirties sklypams su pilnai sutvarkyta visa infrastruktūra, kurių plotas apie 70 - 80 arų.

"Kaune, skirtingai nuo kitų Lietuvoje panašių centrų, yra geriausiai išspręsta situacija susisiekimo atžvilgiu. Kaunas savo geografine padėtimi logistikos verslui tampa strategiškai patraukli vieta, todėl čia ilgainiui bus sutelktas ekspedijavimo, sandėliavimo verslas", prognozuoja "Baltreal Invest" direktorius Mindaugas Žemaitis.

Šis parkas užims daugiau kaip 7 ha teritoriją. Jis įsikurs "Via Baltica" magistralėje Vakarinio lanksto gatvėje priešais neseniai atidarytą pramogų ir prekybos centrą „Mega". Šią teritoriją planuojama suskaidyti į 8 sklypus, kurių didžioji dalis bus 70 - 80 arų ploto.

Statybų pradžia planuojama šių metų vasarą, pabaiga numatoma 2006 metų rudenį. Investicijos į šį projektą be statinių sudarys apie 10 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją