Vilnius ir visa Lietuva pradėti reklamuoti viename populiariausių kelionių ir laisvalaikio žurnalų „Lonely Planet”. Kampanija įsibėgės rugsėjo viduryje.

Tuo tarpu aviacijos bendrovė „AirBaltic” rudenį atšauks skrydžius iš Vilniaus į Londoną.

„Tai vienas žiemos sezono tvarkaraščio pakeitimų“, – apie atšaukiamą skrydį į Londoną vakar sakė „AirBaltic” atstovė Rosita Sakalauskaitė. „AirBaltic” nutarė atsisakyti skrydžių iš Vilniaus į Londoną dėl per didelės pasiūlos šia kryptimi.

Lietuvos turizmo informacijos centro Londone direktorė Augusta Jaudegytė viliasi, kad reklamos kampanija, pradėta „Lonely Planet”, duos gerų rezultatų.

Bet tai, kad „AirBaltic” žiemos sezonu atšauks skrydžius į Londoną, pasak A.Jaudegytės, smogs turistų iš Jungtinės Karalystės srautui.

„Kelionių operatoriams teks atšaukti arba perdaryti programas į Lietuvą. Iš „FlyLAL” pavyzdžio žinau, kad jie bus labai nepatenkinti ir tai sužlugdys visus pasitikėjimo Lietuvos turizmo verslu likučius“, – sakė A.Jaudegytė.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją