Orlaiviui "Boeing 737-700 Next Generation" Rygoje užtrukus, sekmadienį vėluoja kiti du reguliarieji "Star1 Airlines" skrydžiai - į Žironą ir Londoną, BNS pranešė įmonės atstovas Laurynas Filipavičius.

"Star1 Airlines" boingas į Ispanijos Žironą pakilo pavėlavęs 5,5 valandos - sekmadienį po pietų, o į Londoną skris vėliau beveik keturias valandas - 20.50 val.

"Bendrovė daro viską, kad naktį skrydžių grafikas būtų atstatytas", - sakė L. Filipavičius.

Anot jo, "Star1 Airlines" lėktuvas, skridęs iš Dublino, Vilniuje turėjo leistis 6 val. ryto, tačiau dėl rūko buvo nukreiptas į Rygą, iš kurios į Vilnių parskrido 12.50 val. "Star1 Airlines" teigimu, nepatogumų dėl užsitęsusio skrydžio patyrusiais keleiviais buvo tinkamai pasirūpinta.

"Star1 Airlines" klientus skraidina kol kas vieninteliu turimu orlaiviu "Boeing 737-700 Next-Generation", kuriame gali tilpti 148 keleiviai.

"Star Team Group" taip pat priklauso kelionių organizatorius "Star Holidays". "Star Team Group" akcininkai yra M.Laivys ir verslininko Dariaus Žakaičio bendrovė "AT investicija".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją