Visi pažeidę Kelių eismo taisyklių reikalavimus vairuotojai bus kviečiami į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybą. Jiems gali būti paskirtos 20–100 litų baudos.

Jau skelbta, kad Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai eismo priežiūrai naudoja specialiomis spalvomis nedažytus ir policijos skiriamaisiais ženklais nežymėtus policijos tarnybinius automobilius su juose įmontuotais mobiliais greičio ir eismo kontrolės prietaisais.

Šiais automobiliais Vilniaus mieste ir apskrityje dirbama neviešo patruliavimo metodu dirbama kasdien, todėl beveik visose problemiškose gatvėse ir keliuose turime realią galimybę ne tik fiksuoti greitį viršijančius vairuotojus, bet ir kitus Kelių eismo taisyklių pažeidimus – netinkamo parkavimo, važiavimo maršrutinio transporto eismo juosta ir pan.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)