„Pinigai dar nepervesti, o mes savo ruožtu esame skolingi paslaugų tiekėjams: Rytų skirstomiesiems tinklams (RST), Radijo ir televizijos centrui ir bendrovei „Teo LT“, - DELFI aiškino S. Baltuška.

Vilniaus miesto savivaldybės atstovai dalį pinigų „Urbico“ žadėjo pervesti dar vakar. Tačiau, kaip DELFI aiškino savivaldybės administracijos direktorius Gintautas Paluckas, ketvirtadienį sugedo savivaldybės finansų valdymo ir apskaitos sistema, todėl pinigų esą nebuvo įmanoma pervesti niekam.

„Sistema šiandien bus sutaisyta, pinigus pervesime“, - žadėjo G. Paluckas.

„Šviesoforų ūkio įrengimo kompanija taip pat nevykdė savo įsipareigojimų – visi šviesoforai turėjo veikti jau rugsėjo mėnesį, sistema turėjo būti pilnai suderinta. Tačiau tai nebuvo padaryta. Todėl šioje vietoje gali būti abipusių priekaištų“, - penktadienį pastebėjo Vilniaus miesto mero pavaduotojas Romas Adomavičius.

Policijos pareigūnų teigimu, jeigu būtų išjungti šviesoforai, dėl neveikiančių šviesoforų avarijas patyrę vairuotojai galėtų kreiptis į teismus ir reikalauti atlyginti žalą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją