„Nuo lapkričio 22 dienos eksperimento tvarka įvedamas naujas – greitasis 40 autobusų maršrutas „S. Stanevičiaus g. – Centras“. Šio maršruto autobusais S. Stanevičiaus, Gelvonų ir kitų aplinkinių gatvių gyventojai rytinio piko metu galės patogiau pasiekti miesto centrą. Važiuodami į centrą šio maršruto autobusai stos visose stotelėse, o grįždami į Fabijoniškes Ukmergės gatve autobusai keleivių neveš“, - teigiama savivaldybės pranešime.

Kaip DELFI paaiškino sostinės savivaldybės viešojo transporto poskyrio vedėjas Kastytis Lubys, šis papildomas autobusas daugiausiai skirtas Šeškinės gyventojams, kurie skundžiasi rytais nesutelpantys į perpildytus iš Fabijoniškių važiuojančius autobusus.

Jei eksperimentas pasiteisins, ateityje tokie greitieji maršrutai planuojami ir kituose Vilniaus miesto rajonuose.

Vilniaus miesto savivaldybė taip pat informuoja, kad atsižvelgiant į transporto spūstis ir į tai, jog dėl spūsčių viešasis transportas dažnai vėluoja atvykti į galines maršrutų stoteles, nuo lapkričio 22 dienos sostinėje keičiami 1, 1A, 2, 3, 10A, 40, 41, 42, 43, 53, 53A, 56, 73, 78 maršrutų autobusų tvarkaraščiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją