Į Barseloną „airBaltic“ pradės skraidinti nuo balandžio 28 d. Skrydžiai bus vykdomi kartą per savaitę – šeštadieniais. Kelionė į Barseloną truks 4 valandas. Į Malagą keleiviai galės skristi nuo balandžio 26 d. Į šį miestą oro bendrovė skraidins dukart per savaitę – antradieniais ir ketvirtadieniais. Kelionė truks 4 val. 35 min. Bilietų kaina į Barseloną ir Malagą – nuo 290 litų (į vieną pusę su oro uosto mokesčiais). Į abu Ispanijos miestus „airBaltic“ skraidins lėktuvu „Boeing 737-300“, teigiama įmonės pranešime žiniasklaidai.

„airBaltic“ atstovybės Lietuvoje vadovo Tado Vizgirdos teigimu, šie nauji tiesioginiai skrydžiai ne tik palengvins susisiekimą tarp Lietuvos ir Ispanijos, bet ir pritrauks daugiau ispanų turistų į Lietuvą. „Manau, kad šie skrydžiai tikrai bus populiarūs, nes Ispanija yra viena iš tų šalių, kur lietuviai dažnai vyksta praleisti atostogas ar savaitgalį. Svarbu pastebėti, kad ir ispanų turistų susidomėjimas Lietuva stipriai išaugo per pastaruosius metus,“ – teigia T. Vizgirda.

Nuo š.m. balandžio iš Vilniaus „airBaltic“ taip pat pasiūlys tiesioginius skrydžius į Briuselį, Ciurichą, Milaną ir Romą. Skrydžių kainos į šiuos miestus – nuo 150 LTL (į vieną pusę su oro uosto mokesčiais). Iš Rygos „airBaltic“ nuo kovo pabaigos vykdys naujus tiesioginius skrydžius į Gomelį, o nuo balandžio – į Romą ir Atėnus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją