„Nugalėtojas buvo paskelbtas trečiadienį“, - „JT Naujienoms“ sakė Vilniaus miesto savivaldybės Energetikos ir ūkio departamento direktorius Virginijus Dastikas.

Jo manymu, sutartis su nugalėtoju turėtų būti pasirašyta per ateinančias dvi savaites.

Savivaldybės paskelbtame konkurse iš viso buvo du dalyviai – minėtas dviejų įmonių konsorciumas bei didžiausia biržoje kotiruojamo Panevėžio statybos tresto akcininkė „Panevėžio keliai“.

Iki tol, kol bus pasirašyta sutartis, abi konkurse dalyvaujančios pusės dar gali reikšti pretenzijas.

Pasak savivaldybės Viešųjų pirkimų skyriaus vedėjo Audriaus Vaznelio, iki penktadienio jau buvo gauta pretenzijų iš abiejų pusių. V. Dastiko teigimu, tai nebuvo reikšmingos pretenzijos ir į jas buvo atsakyta.

Aplinkkelio tiesimo darbai turi baigtis 2008 metais.

„Fegda“ šiemet planuoja viršyti 100 mln. litų apyvartą, pernai ji buvo 87,8 mln. litų.

“Kauno tiltų” grupės pardavimai pernai, palyginti su 2004 metais, išaugo 23 proc. iki 157,569 mln. litų, o grynasis pelnas sumažėjo 13,5 proc. iki 6,372 mln. litų. Grupei priklauso Kėdainiuose veikianti įmonė “Automobilių keliai” ir Tauragės įmonė “Taurakelis”.

Šių metų liepos 1 dieną „Invaldai“ priklausė 38,59 proc. „Kauno tiltų“ akcijų, dar 20,6 proc. įstatinio kapitalo turėjo „Vilniaus prekybos“ įmonių grupės bendrovė “Tikras kelias”, o likusias akcijas – fiziniai asmenys.

Šaltinis
Šias biržos ir makroekonomikos apžvalgas rengia finansų maklerio įmonė “Snoras-Jūsų tarpininkas” (tel. 8-37 322995).
“Snoras – Jūsų tarpininkas”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją