Kaip skelbiama bendrovės pranešime spaudai, pirmieji „Simpsonų“ žurnalo egzemplioriai bus pristatyti Vilniaus knygų mugėje vasario 12-15 dienomis, vėliau žurnalas pasirodys visose prekybos vietose.

40 puslapių žurnalas „Simpsonai“ pradžioje bus leidžiamas kas mėnesį, vėliau – kas dvi savaites.

„Kaip ir serialas bei kino filmas, žurnalas nėra orientuotas tik į vaikus – tai produktas visiems, kurie šiais įtemptais laikais pasiilgsta sveiko humoro ir geros ironijos dozės“, - teigia UAB „Media Incognito“ direktorius Paulius Virbickas. Pasak jo, žurnalas pasakos visiškai naujas Springfildo miestelio istorijas ir nematytais nuotykiais papildys iš serialo pažįstamą Simpsonų mitologiją.

Homerio, Mardžės, Barto, Lizos ir Megės šeimynėlė nepaprastai populiari Lietuvoje. Jau daugybę televizijos sezonų iš eilės TV3 rodomas serialas „Simpsonai“ yra populiariausia vaikų programa. Prieš metus kinuose rodytas „Simpsonų filmas“ nuskandino lyg tol Lietuvoje patį populiariausią „Titaniką“ – kino teatruose „Simpsonų filmą“ pamatė per 200 000 žmonių, t.y., daugiau nei gyvena Klaipėdoje.

Pirmasis žurnalo „Simpsonai“ numeris bus išleistas 15 000 egz. tiražu. Žurnalas prekybos vietose kainuos 5,99 Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)