Vilnius ir Kaunas „Verslo žinių“ sulauks iki pietų, po pietų platinimo tarnyba dienraštį turi pristatyti ir kitiems šalies regionams.

„Lietuvos ryto“ spaustuvės direktorius Mindaugas Čėsna DELFI patikino, kad ir „Lietuvos rytas“, ir „Verslo žinios“ atspausdinti, šiuos dienraščius belikę išplatinti į pardavimo vietas ir platinimo tarnyboms. Pasak jo, aiškinamasi, dėl ko ketvirtadienį vėlavo laikraščių išspausdinimas.

Tuo tarpu su spaustuvės atstovais ketvirtadienį susisiekti nepavyksta – telefono linijos arba užimtos, arba į skambučius niekas neatsako.

Savo interneto tinklalapyje „Lietuvos ryto“ spaustuvė skelbia esanti viena didžiausių, moderniausių spaustuvių ne tik Lietuvoje, Baltijos šalyse, bet ir visoje Centrinėje Europoje. Čia spausdinama apie 250 skirtingų pavadinimų žurnaliniai leidiniai ir 40 skirtingų pavadinimų laikraščiai.

Visi laikraščiai spausdinami modernioje 2008 m. pastatytoje Vievio spaustuvėje, o komercinė spauda leidžiama Skaidiškių spaustuvėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją