„Valstiečių laikraštyje“ skaitytojas ras naujų priedų: „Verslo kalvė“, „6-toji pavara“, „Šeštadienis“. Priede „Verslo kalvė“ nušviečiamos ekonimokos ir verslo naujienos, „6-toji pavara“ skirta automobilininkams, o priede „Šetadienis“ publikuojami gyvenimo būdo straipsniai ir kitos įdomybės.

Generalinis direktoriaus Remigijus Rimkus teigia: „Planuojama padidinti „Valstiečių laikraščio“ tiražą, suaktyvinti reklamą ir platinimą. Bus siekiama, kad „Valstiečių laikraštis“ būtų prieinamas, taptų įdomiu ir didžiųjų miestų skaitytojams. Planuojama, kad maždaug 2,5 karto išaugs pajamos iš reklamos, padidės laikraščio prenumeratorių skaičius.“

„Valstiečių laikraštis“ turi vieną ištikimiausių ir didžiausių skaitytojų auditorijų šalyje. Savaitraščio tiražas - 56 tūkst.egzempliorių. Maždaug 90 proc. jo tiražo sudaro prenumerata, skelbia leidėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją