Be to, šiai grupei taip pat pavyko sustabdyti 35 „eD2K“ serverių, 38 vaizdo medžiagą transliuojančių svetainių ir 14 „Usernet“ portalų veiklą.

Viena iš svarbiausių BREIN pergalių praėjusiais metais buvo didžiausios „torrent“ interneto svetainės „Mininova“ uždarymas. Tai įvyko netrukus po to, kai ši 10 milijardų „torrentų“ turinti interneto svetainė pateikė ataskaitą apie vartotojų skaičių.

Teismo sprendimu „Mininova“ administratoriai buvo įpareigoti filtruoti visus piratinius „torrent‘us“. Tačiau po to, kai paaiškėjo, kad to įvykdyti neįmanoma nei techniškai, nei fiziškai, svetainės savininkams teko tiesiog atsikratyti visų įtartinų „torrent‘ų“.

Kitu šios grupės pasiekimu laikomas dalinis ne mažiau populiarios „torrent“ svetainės „The Pirate Bay“ uždarymas. Teismo metu šios svetainės savininkai buvo priversti perkelti savo serverius už Nyderlandų ribų ir visas talpinamas „torrent“ rinkmenas žymėti, taip identifikuojant jų autorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją