Geriausia žinia ta, kad saulės ir šilumos bus daugiau.

Šeštadienį pūs nenuorama vakarų krypties vėjas. Dangumi keliaus nedideli debesys, vietomis krapnos nedidelis lietus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse vyraus mažas debesuotumas. Nakties ir ryto metu temperatūra svyruos nuo 15 iki 18 laipsnių. Įdienojus oras sušils iki 22–25 laipsnių. Pajūryje debesys su saule vis keisis vietomis. Naktį bus apie 14, ryte apie 18 laipsnių šilumos. Dienos metu temperatūra kils iki 22 laipsnių.

Sekmadienį išsilaikys labai panaši temperatūra. Vilniuje ir Kaune pirmoji paros pusė numatoma giedra. Termometrai fiksuos 14–18 laipsnių. Dienos metu danguje supsis maži debesys, temperatūra sieks 21–24 laipsnius šilumos. Pajūryje, naktį ir ryte, vyraus skaidrus dangus, bus apie 13–16 laipsnių šilumos. Dieną galimas debesuotumas ir trumpas lietus, oras šils iki 19–20 laipsnių. Vakarėjant dangus ir vėl išsigiedrins.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmoje ateinančios savaitės pusėje didesnių pokyčių nenumatoma: debesys bus nedideli, palis tik vietomis ir negausiai.

Tiesa, šiluma laipsniu kitu sumažės.