Sinoptikai dar vakar tikino, kad pirmadienį pajūryje, naktį ir ryte, termometrai fiksuos 19–24 laipsnius šilumos, jie prognozavo, kad gausus lietus prapliups tik įsidienojus.

Tačiau audra prasidėjo kiek po pusės dešimtos ryte. Šiuo metu Palangoje yra 22 laipsniai šilumos.

Žadama, kad Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje bus apie 20–25 laipsnius šilumos. Esą pirmoje dienos pusėje šalyje dar bus karšta kaip pirtyje, tačiau antroje dienos pusėje orai taps audringesni.

Įdienojus saulė orą gali sušildyti iki 29–32 laipsnių. Artėjant vakarui dangus niauksis, pasipils lietus. Šiauliuose nakties ir ryto dangus bus giedras. Temperatūra svyruos tarp 19–23 laipsnių. Dieną debesys uždengs saulę, lis. Bus apie 25 laipsnius šilumos.

Remiantis gismeteo.lt orų prognozėmis , nors ateinančios savaitės viduryje termometrų stulpeliai ir smuktels žemyn, tačiau bus šilta. Daugelyje rajonų palis. Nuo ketvirtadienio šalyje įsivyraus vėsesni ir drėgnesni orai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)