1. Ji jaučiasi per stora

Ar tai būtų popietinis sindromas, ar kasdienė būsena – moteris, kuri jaučiasi stora, neskuba į miegamąjį. Ji linkusi slėptis ir bėgti, nors kai išgyvena dėl savo netobulų formų, jai labiau nei bet kada reikia mylimojo prisilietimų. Jei jai sakysite, kad ji jums graži ir liesite ją, ji supras, kad ja rūpinamasi, ji yra geidžiama ir mylima. Kuo daugiau spinduliuosite teigiamos energijos, tuo labiau tikėtina, kad ji jus pasikvies į savo guolį.

2. Jai pučia pilvą

Visiškai teisingai. Moterims irgi taip nutinka. Nesvarbu, ar ji tai daro garsiai, ar kankinasi nuo pilvo dieglių, ji jaučiasi kaip vaikščiojantis dujų balionas. Net trokšdama jūsų prisilietimų, kai jaučiasi taip, lyg tuoj pakils į orą, tikrai nesitikėkite jokių glamonių.

3. Jai mėnesinės

Vienos poros visiškai nesibaimina mylėtis per moters menstruacijas, kitos to nedaro. Tai gali būti jūsų poilsio nuo sekso dienos, tačiau įdomu tai, kad seksas prieš arba per mėnesines sumažina pilvo spazmus ir skausmą. Kai kuris moterys būtent šiuo laikotarpiu jaučia didžiausią seksualinį potraukį. Tai gali būti dėl šių priežasčių: į dubens sritį priplūsta daugiausiai kraujo, be to, susiduriama su mažiausia nėštumo rizika. Abi šios priežastys gali puikiai pasitarnauti jums abiems, kad įveiktumėte šį intymumo barjerą.

4. Ji dėvi močiutės apatinius

Pirminis būtinas objektas, panašus veikiau į parašiutą nei į tarpdančių siūlą. O šiais kelnaičių su juostele laikais lengva pamiršti, kad močiučių apatiniai gali būti visai funkcionalūs. Tiesą sakant, kiekviena moteris turėtų pailsėti nuo siaurų kelnaičių. Dažniausiai jos tai daro menstruacijų metu arba tuomet, kai ji gydosi lytines ligas.

Nors moksliniais tyrimais kol kas neįrodytas tiesioginis ryšys tarp siaurų kelnaičių dėvėjimo ir šlapimo bei lytinių takų infekcijų, tačiau daug ginekologų patvirtina, kad labai padidėjo tokių susirgimų skaičius ir ypač dažnai jais serga būtent merginos ar moterys, kurios dažnai dėvi siauras kelnaites. Kad ir kaip ten būtų, močiutė tikrai nesijaus ir nesielgs kaip lemtinga moteris. Geriausia išeitis – jei jos seksualinė sveikata puiki – yra padrąsinti ją pačiai nusirengti ir į lovą ateiti nuogai.

5. Ji serga grybeline makšties infekcija

Atsiprašau, bet teks ir apie tai užsiminti. Jeigu jai nustatyta grybelinė infekcija ir ji vartoja priešgrybelinius vaistus, artimiausias kelias dienas jūs jos tikrai negalėsite liesti. Tokio pobūdžio infekcija gali kilti dėl įvairių veiksnių, tačiau pagrindinė priežastis yra ta, kad mielių grybelis, kuris visada yra jos reprodukcinėje sistemoje, išeina iš pusiausvyros.

Šis grybelis nėra itin pavojingas, tačiau sukelia daug nepatogumų ir tikrai sumažina norą mylėtis. Taip pat mielių grybelis gali būti perduodamas lytiniam partneriui, jei nenaudojamos apsaugos priemonės. Tad nesisaugantys partneriai gali vis perduoti vienas kitam šį grybelį, jei gydymo metu nesiliauja mylėtis.

6. Ji suprakaitavusi ar nešvari

Galbūt yra porų, kurias uždega prakaitu atsiduodantis seksas, tačiau dauguma moterų vengia seksualinio intymumo, jei nesijaučia švarios. Net būdama seksualiai įsiaudrinusi, ji tikrai nesiims jokių veiksmų ir nesileis sugundoma, jei jaučia, kad iš „ten“ sklinda nemalonus kvapas, jei senokai nesiskuto kojų arba šiaip nerimauja dėl kūno kvapo.

Tad prieš mylėdamiesi būtinai išsimaudykite duše ar vonioje... Tai taip pat įaudrina...

7. Neturite prezervatyvo

Jei nė vienas iš jūsų neturite apsaugos priemonių, o ji nenori pastoti, tuomet žaidimas baigtas. Laimė gali nusišypsoti nebent kitą kartą.

8. Ji negali atsipalaiduoti, nes kitame kambaryje yra jūsų arba jos tėvai

Būna dienų, kai ji žvėriškai nori mylėtis, tačiau jei esate po vieno iš jūsų tėvų stogu, ji gali vėl tapti gera mergaite. Atsipalaiduoti trukdys ne tik baimė kelti triukšmą, bet ir žinojimas, kad nėra absoliutaus privatumo.

9. Ji jaučiasi per sausa

Per visą menstruacinį ciklą ir per gyvenimą moters organizme gleivių gaminimas skiriasi. Ji gali pradėti nerimauti dėl to, kad jos organizmas ignoruoja visaapimantį geismą ir nereaguoja taip, kaip jai norėtųsi. Laimei, rinkoje egzistuoja didžiulis lubrikantų pasirinkimas, tad ši problema lengvai išsprendžiama.

10. Ji pavargusi

Moterys galėtų patirti didžiausią seksualinį pasitenkinimą būtent tuomet, kai yra pavargusios, jei tik tai sau leistų. Visiškai atsipalaidavęs kūnas yra jautresnis prisilietimams ir stimuliavimui, todėl daug lengviau pasiekti orgazmą. Patikėkite.

11. Ji jau viskuo pasirūpino

Kartais moteris pati imasi iniciatyvos. Jei ji aplenkė jus, nepamirškite jai pademonstruoti, kad antrasis kėlinys vertas jos sugaišto laiko. Ir nepamirškite, kad kitaip nei vyrai, iš karto po orgazmo moterys vėl gali būti seksualiai sujaudinamos.

12. Ji pyksta ant jūsų

Net jei jos kūnas tirpsta nuo jūsų prisilietimų – jei padarėte kažką, kas ją supykdė, ji baus jus abu. Tačiau jei susitaikysite ir pasibučiuosite, seksas bus nepaprastai aistringas.

13. Ją erzina jūsų apsileidimas

Galbūt po sunkios dienos darbe ar darbo kieme jaučiatės kaip eržilas, tačiau ji gali manyti visai ką kita – kad jūs dvokiate. Ir ji neprisilies prie jūsų net 3 m ilgio lazda, kol švariai nenusiprausite. Būtent šiuo atveju vyras turi kvepėti kaip rožė.

14. Ji laukia vestuvių

Galbūt ji dar nekalta, o gal tiesiog nusprendė laikytis celibato iki vestuvių, bet kokiu atveju jums teks laukti kartu su ja. Nė nesistenkite jos įkalbėti. Poros, kurios susilaiko nuo sekso iki Didžiosios Dienos, teigia, jog laikina kančia tikrai atsiperka.

15. Ji nėščia ir jaučiasi kalta, kai mylisi

Nepaisant šėlstančių hormonų, jei moteris patikėjo posakiu, kad nėščiosios nėra seksualios, ji tikrai intymiai nesidžiaugs savo naujuoju statusu su jumis. Tapkite jos garbintoju – tegul ji pajunta, jog nepaprastai žavitės ja. Parodykite, kokia ji gali būti jausminga ir seksuali – taip ištrauksite ją iš kiauto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją