Vertinga informacija su skaitytojais dalinasi laikraščio „WELT“ reporteris Tobias Schenpflugas. Jam buvo atsiųsta aktualios psichologinės pakraipos paskaitos santrauka. Medžiaga, vadinama „Vyrų taisyklėmis“, žavi savo paprastumu ir taiklumu. Gali būti, kad gražiosios lyties atstovės, įsiklaususios į šiuos patarimus, skirsis kur kas rečiau nei įprastai.

1. Atsisakyk subtilių užuominų. Jos tiesiog neveiksmingos. Jei tau ko nors reikia – sakyk tai tiesiai.

2. „Taip“ arba „Ne“ – normalus atsakymas į beveik bet kokį klausimą.

3. Mums, vyrams, suprantamos problemos, kurioms galima atrasti sprendimą. Mums netgi patinka ieškoti sprendimų. Bet jei jums reikia ne pagalbos, o užuojautos arba problemos tapo jūsų hobiu, tuomet geriau skambinkite draugei, nes ji nuobodžiauja...

4. Viską, apie ką mes kalbėjome seniau nei prieš pusmetį, draudžiama panaudoti prieš mus ginčo metu. Griežtai tariant mes jau po savaitės pamirštame tai, apie ką kalbėjome.

5. Jei jums atrodo, kad papilnėjote, tai tikriausiai taip ir yra. Jums tiesiog nereikalingas sąžiningas atsakymas į šį klausimą.

6. Jei kokį nors dalyką galima traktuoti dvejopai, o viena iš interpretacijų jus erzina, liūdina ar nuvilia, tai mes omenyje turėjome kitą interpretaciją.

7. Jei žinote, kad geriausia ką nors daryti taip ar anaip, tai neklauskite mūsų patarimo. Mūsų nuomonė gali būti kitokia.

8. Jei norite, kad jus išklausytume, reikalo esmę išdėstykite tuo metu, kai rodys reklamą.

9. K.Kolumbas puikiai rado kelią neklausdamas praeivių, kur toliau plaukti. Mes irgi galime be to apsieiti.

10. Krūtis sukurtos tam, kad trauktų dėmesį ir kad vyrai į jas žiūrėtų. Mes taip ir darome.

11. Mes žinome tam tikrą spalvų, esančių regimame spektre, kiekį. „Abrikosinė“ mums yra ne spalva, o kažkas apie vaisius.

12. Jei niežti – reikia pasikasyti.

13. Jei klausiame „Kas atsitiko“, o jūs atsakote „Nieko“, tai toks atsakymas mus patenkina, net jei ir žinome, kad tai – ne tiesa.

14. Neužduokite klausimų, į kuriuos nenorite gauti atsakymų.

15. Jei kur nors einame kartu, tai bet kuri apranga jums tinka kuo puikiausiai – jei tik apsirengsite laiku. Garbės žodis.

16. Neklausk, apie ką mes galvojame, jei, žinoma, nenori pasikalbėti šiomis temomis: seksas, sportas, automobiliai, darbas.

17. Patikėk, tu turi pakankamai drabužių.

18. Kartais mes mėgstame pasportuoti. Apsipirkinėjimas – tai NE sportas.

19. Išmokite naudotis unitazo sėdyne. Jei ji pakelta, tiesiog nuleiskite. Mes juk nesiskundžiame, kad ji būna nuolat nuleista.

20. Galvos skausmas, besitęsiantis ilgiau nei pusantrų metų – rimta problema. Kreipkitės į gydytoją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją