Tai ne fantastika

Dar visai neseniai kalbos apie biolauką ir bioenergetiką buvo laikomos nerealiu dalyku. Šiuolaikinis mokslas tyrimais įrodė, kad teigiamai ar neigiamai paveikti žmogų galima ir be fizinio kontakto. Pasirodo, kad žmonės veikiami ne tik gyvų būtybių, bet ir augalų bei įvairių daiktų. Nuotraukos irgi turi stiprią energetiką, nes fotografijoje užfiksuojamas atvaizdas ir jo biolaukas.

Dabar aišku, kodėl mūsų protėviams atvaizdas reiškė magišką jėgą. Bibliotekose sukaupta tūkstančiai knygų apie portreto poveikį žmogaus gyvenimui ir likimui... Niekas nesitikėjo, kad, XIX amžiaus pabaigoje atsiradus fotografijai, jos poveikis žmogui bus dar didesnis.

Apie energetines fotografijų savybes dažnai kalba burtininkai, būrėjos ir ekstrasensai. Juos ypač traukia portretai, nes tada jie gali pasižiūrėti į akis tam, kuris pavaizduotas nuotraukoje. Kartais jų ketinimai yra ne tokie geri, bet neverta to bijoti. Fotografija gali sužlugdyti žmogų, bet kartu ir padėti jam susigrąžinti jėgas ir dvasinę pusiausvyrą.

Žvaigždės – energetiniai donorai

Atkreipkite dėmesį į garsių aktorių, dainininkų ir politikų veidus dažnai mirgančius žurnalų ir laikraščių puslapiuose. Į jų veidą, į akis žiūri milijonai žmonių. Vieni žmonės žiūri, ir tiek, kiti, ypač turintys problemų ar šiaip energetiškai nusilpę, tokiu būdu atkuria savo energetiškai nusilpusį potencialą. Didžiulė garsių žmonių biologinė energija – Dievo dovana, jos perteklius kenkia žmogui kaip ir trūkumas. Todėl jie nuolatos nori būti dėmesio centre, kad galėtų “atiduoti visą save” ir išlyginti energetinį lygį. Aktoriai, dainininkai, politikai ir oratoriai vieno pasirodymo prieš auditoriją metu gali išmesti tiek energijos, kiek kiti negali sukaupti per metus. Kita vertus, populiarūs žmonės iš žiūrovų ar klausytojų prisikaupia naujų jėgų.

Pavartykite šeimos albumą

Kai jums sunku, pavartykite šeimos albumą, pataria psichologai. Būtent šiuo atveju nuotraukos gali padėti atsikratyti blogos nuotaikos.

Visi mes energetiškai susiję su savo artimaisiais, net jei jie ir mirę. Įsižiūrėdami į jų veidus, ypač tų, kurie jums ypač brangūs, pabandykite pasišnekėti su jais, papasakokite jiems savo rūpesčius, paprašykite pagalbos. Labai svarbu žinoti savo šeimos istoriją, nes šiandieninis gyvenimas galbūt priklauso nuo klaidingos mūsų protėvių elgesio programos, kuri perduodama iš kartos į kartą. Tokie faktai dažnai nuslepiami – ne visada tėvai pasakoja vaikams apie savo klaidas. Peržiūrėdami šeimos nuotraukas, jūs galite aptikti įdomių ir netikėtų faktų, padaryti svarbias išvadas. Pradžioje, žiūrėdami šeimos nuotraukas, pabandykite atsakyti į šiuos klausimus.

* Koks mano protėvių likimas ir gyvenimo būdas?

* Pabandykite nusakyti kiekvieno iš jų charakterį.

* Kokie protėvių poelgiai ypač įstrigo?

* Kokiomis ligomis sirgo jūsų protėviai, kokio amžiaus mirė?